Stojite na autobuskom stajalištu, najnormalnije čekate da dođe vaš prevoz, i iz dosade razgledate po stanici. Pogledate u mini-bilbord, i vidite – sebe. I to kako vas neko “fotošopuje” uživo! Kako biste reagovali? Verovatno isto kao i veseli ljudi sa ovog video klipa.

Ovi vešti marketing-gerilci vas krišom fotografišu, ubace fotografiju u Photoshop i – pogledajte i sami šta se dalje zbiva:

Adobe Nordic je kreirao ovu zanimljivu kampanju kako bi promovisao Creative Day Nordic, jednodnevni online događaj koji će se prikazivati uživo celoj skandinavskoj regiji, a činiće ga više različitih inspirativnih sesija. #CreativeDays se održavaju širom Evrope, a ukoliko želite da ispratite neki od događaja, rezervišite svoje mesto na web stranici AdobeCreativeDays.

Podsećamo vas na još jednu izuzetno zanimljivu akciju na autobuskim stajalištima: Qualcomm je imao veoma zabavnu guerrilla akciju.

Izvor: Gizmodo

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.