Povodom spiska dobitnika nagrada za PRiznanje 2013, na svojoj Facebook stranici oglasilo se i Društvo Srbije za odnose s javnošću, a njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

“Povodom spiska dobitnika PRiZnanja 2013 koji je danas “procureo” u javnost, obavešetavamo vas da objavljeni dokument nije zvanični dokument Društva i nije na memorandumu DSOJ. Memorandum DSOJ ne izgleda tako, ali je dokument verovatno kreiran da liči na to i izgleda autentično, kao i da izazove određene turbulencije.

Društvo Srbije za odnose s javnoscu ne može da komentarise motive za ovakav postupak autora dokumenta, ali će preduzeti sve zakonske i etičke mere da se ovakvi postupci adekvatno prepoznaju i u skladu sa Statutom DSOJ tretiraju.

Najiskrenije nam je žao što pojedinci žele da umanje trud i rad članova Žirija uložen u prethodna dva meseca, danonoćno angažovanje kolega u organizaciji sutrašnjeg događaja, kao i relevatnost PRiZnanja, PRijema, Društva i struke u celini.

DSOJ će dobitnike PRiZnanja 2013 objaviti na tradicionalnom PRijemu, sutra od 19h u Hotelu Falkensteiner i u saopštenju po završetku događaja.

Vidimo se!”

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.