Tajlandski mobilni operater DTAC (Telenor) osmislio je krajnje zabavnu kampanju za pokretni bežični internet (Moving WiFi): njihova jedinstvena pristupna mesta, odnosno hotspots, jesu ni manje ni više nego – kućni ljubimci.

Kampanja koja ne izaziva tzv. wow! efekat nije efikasna kampanja. U današnje vreme sveprisutne tehnologije i pažnje čoveka koja se rasipa na različite strane (i uređaje), nije lako skrenuti pažnju potrošača na svoj proizvod/uskugu. U borbi ste za njihovu pažnju zajedno sa svakim slovom koje je napisano na internetu, svakim proizvodom koji se nudi oko njih, i svakom uslugom koja im je dostupna. Zbog toga je neophodno raditi na tome da reklamne kampanje budu nešto što sigurno privlači pažnju, i što će potrošači zapamtiti.

Jedna od tih kampanja je sigurno i ova koju je sproveo DTAC, u saradnji sa agencijom TWBA.  Kako li izgleda kada je pas wifi hotspot? Pogledajte u ovom zabavnom video klipu:

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.