Protekle subote održane je #InfostudUp okupljanje koje je okupilo preko 50 tviteraša iz raznih delova Srbije. Cilj ovog TweetUpa je da se tviteraši bolje upoznaju sa radom Infostuda, zaposlenima Infostuda i da iz zavire u prostorije gde je dom najposećenije grupe sajtova.

Tviteraši su imali prilike da čuju više od radu Infostudovih sajtova, kao i da saznaju da se sajtovi www.polovniautomobili.com i www.internet-prodaja-guma.com sele u nove prostorije uskoro.

Organizacija

Jednom rečju fantastična! Organizatori su se potrudili da misle na svaki trenutak u toku dana. Za tviteraše koji su dolazili iz Beograda i Novog Sada bio je organizovan prevoz autobusom. Sve planirane aktivnosti su realizovane bez presije i pritiska, planirano je sasvim dovoljno vremena da svima bude lepo. Tviteraši su imali prilike da jašu konje uz pomoć instruktora, provozati se kočijama i obići muzej i štale gde se nalaze konji.

Lokacija

Subotica i Ergela Kelebija. Ergela se nalazi u blizini Subotice i protire se na 20h. Na samoj ergeli se nalazi 64 konja lipicanske rase, muzej i još mnogi drugi zanimljivi sadržaji. Ručak i tamburaši su bili obezbeđeni u Vili Majur u blizini same ergele.

Networking

Najbolji deo samog okupljanja. :) Na ergeli su nam se pridružili i ostali zaposleni Infostuda. Odlično druženje tokom dana je zaslužno za sve lepe i pozitivne ustiske pristutnih koje pročitati i na sledećem linku #InfostudUP.

Pogledajte fotografije sa druženja (klik na fotografiju će vam je uveličati):

Slike preuzete sa Belgrade Tweet up FB page i Plagosus.

O autoru/ki

Dragana Marković

Veliki ljubitelj društvenih mreža, interneta i knjiga. Veliki obožavalac zime i snega. Voli da zasmejava ljude oko sebe.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.