JAT Airways će ovom kampanjom poslužiti ne samo kao primer kvalitetnih reklama, već i kao odličan primer zbog kojeg bi kompanije trebalo da imaju YouTube kanal, pa makar imali i samo par reklama da stave na njega – i koliko propuštaju time što dozvoljavaju da neko drugi brine o tome kako izgledaju online.

Pokušavala sam da pronađem originalne video snimke, ili makar snimke boljeg kvaliteta, ali nažalost nisam uspela u tome. JAT ima zvaničnu Facebok stranicu, kao i nalog na Twitteru, međutim, čak ni među video klipovima koje su postavili na Facebook stranici nema ovih reklama. Čudno je, obzirom da je JAT dobio i nagradu UEPS 2009. godine za nju.

Pred vama je najbolji kvalitet koji se trenutno nalazi postavljen, a ukoliko se u nekom press clippingu pojavi ovaj tekst – poruka nadležnima: javite nam kad postavite pun kvalitet snimaka, šteta je da ovako dobre reklame gledamo u lošim snimcima.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

3 komentara

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.