Kada imate mini lanac kafea, a za konkurenciju “jaču” firmu s većim objektima, ono što vam je potrebno jeste dobar marketinški trikBiti drugačiji, zanimljiviji i ponuditi ono što drugi nemaju uglavnom rešava problem. To su shvatili i ljudi iz Let’s Cafea u Tajvanu. Oni su svojim potrošačima ponudili jedinstveno iskustvo. 

Kako biste reagovali da uđete u kafedžinicu i dobijete kafu sa svojim likom na površini omiljenog napitka?! Ili fotografiju svog partnera, prijatelja, ljubimca?  Upravo to vam nudi Let’s Cafe.

latte2_610x386

Potrebno je samo da prebacite željenu fotografiju sa svog mobilnog telefona na kompjuter koji zatim informacije prenosi na specijalni štampač. Dalje štampač posipa po mleku kakao prah i tako “slika” portret. Neki će reći da je suviše narcisoidno piti kafu sa svojim likom dok su drugi oduševljeni mogućnošću da na površini pune šoljice kafe dobiju portret voljene osobe. Dakle mišljenja su podeljena, a vlasnici Let’s Cafea zadovoljni posetom i odjekom kampanje. 

Pogledajte i video koji pokazuje tehniku štampanja i reakcije kupaca.

Šta vi mislite, da li biste voleli da vaš omiljeni kafić ponudi ovakvu uslugu? Čiji portret biste voleli na peni svoje kafe? 

O autoru/ki

Tamara Dragić

Diplomirani novinar. Nepopravljivi oprtimista. Nikad oportunista. Trvrdoglavo apoliticna. Supruga, majka... veliko dete!

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.