Viralni video „Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života” ušao je u najuži izbor za Cresta i Ad Stars nagrade. Ovaj video koji se bavi problemom nasilja u porodici, nastao kao plod saradnje Saatchi & Saatchi Beograd, Fonda B92 i Direct Media PR, našao se u najužoj konkurenciji za nagrade na dva velika međunarodna festivala.

Rad se takmiči za Cresta nagradu u Njujorku u kategoriji TV/Cinema/Online Film, kao i za nagrade u 3 kategorije na Ad Stars festivalu u južnokorejskom gradu Busan: Public Service, Film i Public Relations.

Cresta nagrade se dodeljuju svake godine u Njujorku za najbolja dostignuća u kreativnoj industriji. Žiri koji je izabrao finaliste sačinjavali su internacionalno priznati profesionalci iz različitih oblasti kreativne industrije, dok će pobednike birati žiri sastavljen od kreativnih direktora iz najznačajnijih svetskih kreativnih agencija. Prethodne godine Saatchi & Saatchi osvojio je Cresta nagradu u kategoriji integrisanih kampanja sa projektom „Bitka za bebe”.

Festival Ad Stars koji se održava u drugom najvećem gradu u Južnoj Koreji, Busanu, izrastao je za samo 5 godina u najveći advertajzing festival na azijskom kontinentu. Ove godine festival se održava pod motom “Share Creative Solutions, Change the World”.

Pogledajte ovaj video sa snažnom porukom:

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.