Kolumbijski novinski portal El Colombiano napravio je u saradnji sa agencijom DDB Medellín jednostavnu kampanju protiv korišćenja mobilnih telefona tokom vožnje. Kroz tri veoma efektivne ilustracije prikazali su zbog čega mobilni telefon i vožnja automobila ne bi trebalo da idu zajedno.

“Mi mrzimo loše vesti. Nemoj koristiti telefon dok voziš.” snažna je poruka je koja dolazi sa ove tri ilustracije (kliknite na fotografiju da biste je uveličali):

slide-TRUCK El Colombiano

slide to unlock TRUCK

slide-MOTHER El Colombiano

slide to unlock MOTHER

slide-TREE El Colombiano

slide to unlock TREE

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

  • […] Kada je bezbednost u vožnji u pitanju, napredak tehnologije doneo je mnogo inovacija, ali istovremeno i potencijalnih opasnosti u vidu mobilnih telefona i tableta koji su sve češći uzrok saobraćajnih nesreća. Time je otvoren put za socijalno angažovane kampanje koje na kratak i efektan način upozoravaju vozače-korisnike smartfonova, poput skorašnje “We Hate Bad News” kampanje kolumbijskog portala El Colombiano. […]

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.