Novi viralni video japanske gigantske kompanije Honda širi se internetom. Video spot pod nazovom “Ruke” (Hands) napravljen je sa ciljem da prikaže šta je sve nastalo kao posledica radoznalosti i inovativnosti Hondinih naučnika tokom 65 godina postojanja ove kompanije.

U dva minuta video klipa stalo je skoro sve što je Honda ikada napravila: od motora, preko motorcikala, automobila i robota sve do aviona. Pogledajte kako su upakovali svoju istoriju u odličan video:

Kompanija Honda osnovana je u Japanu 1948. godine, a u svom proizvodnom portfoliju zabeležila je proizvodnju automobila, motorcikala, skutera, električnih generatora, vodenih pumpi, baštenske opreme, moto-kultivatora, vanbrodskih motora, robota, aviona i avio-motora, solarnih ćelija i telekomunikacionog sistema za Hondina vozila Internavi.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.