Novosti

House Of Beer: Mobilna aplikacija za sve pivopije

Mobilni telefoni (povezani na internet) nisu više samo gedžet, aparat koji nam služi za telefoniranje kad smo van kuće. Sa mobilnih telefona danas dobijamo apsolutno sve potrebne informacije – pa i više od toga. Služe nam najmanje za vid komunikacije kojem su prvobitno bili namenjeni – telefoniranje i SMS poruke, a sve više kao džepno izdanje enciklopedije.

U ove uređaje različitih dimenzija svakog dana dodajemo nove i nove aplikacije koje nam olakšavaju život, pomažu da se organizujemo, pronađemo neku lokaciju, saznamo nešto novo – ili da se prosto pravimo pametni u društvu. Kompanija Carlsberg Srbija odlučila je da se uključi i na ovaj deo tržišta i lansirala je mobilnu aplikaciju za sve ljubitelje kvalitetnih piva pod nazivom House of Beer.

Ova besplatna aplikacija za mobilne telefone omogućava svim ljubiteljima piva Budweiser, Guinness, Corona, 1664, Erdinger i Grimbergen ne samo da saznaju više o ovim brendovima, već i da lociraju najbliži lokal u kome se služi njihovo omiljeno pivo, ali i da o tome obaveste svoje društvo. Osim toga, korisnici mogu da otkriju nove ekskluzivne lokale, galerije fotografija, ponude i programe lokala, kao i specijalne promocije i događaje koje Carlsberg Srbija organizuje u mreži House Of Beer.

Pogledajte fotografije aplikacije (za veći format kliknite na fotografiju da je uveličate):

Aplikacija je lansirana prvog dana festivala Exit, kao i u nizu gradova u Srbiji, gde su korisnike koji su instalirali aplikaciju dočekali pokloni i iznenađenja.

U saopštenju iz kompanije Carlsberg Srbija navodi se da je House Of Beer prva i jedina mobilna aplikacija ove vrste u regionu i da je trenutno dostupna za Android telefone, a uskoro će biti puštena i verzija za iOS.

Da li ste isprobali ovu aplikaciju? Hoćete li je koristiti?

The app was not found in the store. :-(

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.