Mobilni telefoni (povezani na internet) nisu više samo gedžet, aparat koji nam služi za telefoniranje kad smo van kuće. Sa mobilnih telefona danas dobijamo apsolutno sve potrebne informacije – pa i više od toga. Služe nam najmanje za vid komunikacije kojem su prvobitno bili namenjeni – telefoniranje i SMS poruke, a sve više kao džepno izdanje enciklopedije.

U ove uređaje različitih dimenzija svakog dana dodajemo nove i nove aplikacije koje nam olakšavaju život, pomažu da se organizujemo, pronađemo neku lokaciju, saznamo nešto novo – ili da se prosto pravimo pametni u društvu. Kompanija Carlsberg Srbija odlučila je da se uključi i na ovaj deo tržišta i lansirala je mobilnu aplikaciju za sve ljubitelje kvalitetnih piva pod nazivom House of Beer.

Ova besplatna aplikacija za mobilne telefone omogućava svim ljubiteljima piva Budweiser, Guinness, Corona, 1664, Erdinger i Grimbergen ne samo da saznaju više o ovim brendovima, već i da lociraju najbliži lokal u kome se služi njihovo omiljeno pivo, ali i da o tome obaveste svoje društvo. Osim toga, korisnici mogu da otkriju nove ekskluzivne lokale, galerije fotografija, ponude i programe lokala, kao i specijalne promocije i događaje koje Carlsberg Srbija organizuje u mreži House Of Beer.

Pogledajte fotografije aplikacije (za veći format kliknite na fotografiju da je uveličate):

Aplikacija je lansirana prvog dana festivala Exit, kao i u nizu gradova u Srbiji, gde su korisnike koji su instalirali aplikaciju dočekali pokloni i iznenađenja.

U saopštenju iz kompanije Carlsberg Srbija navodi se da je House Of Beer prva i jedina mobilna aplikacija ove vrste u regionu i da je trenutno dostupna za Android telefone, a uskoro će biti puštena i verzija za iOS.

Da li ste isprobali ovu aplikaciju? Hoćete li je koristiti?

[appbox googleplay com.strawberry.houseofbeer]

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.