Klaster kreativnih industrija Vojvodine organizuje nacionalno takmičenje za najbolji kreativni biznis plan Kreativni biznis kup Srbije, sa ciljem jačanja preduzetničkih kompetencija u kreativnim industrijama i promovisanja kreativnih veština kao ključnih osnova za razvoj uspešnog biznisa.

Pobednik iz Srbije učestvovaće na “Creative Business Cup” internacionalnom takmičenju za izbor najboljeg kreativnog preduzetnika na svetu. Prva nagrada od 50.000 USD omogućiće pobedniku da brzo realizuje poslovnu ideju i dobije podršku mentora i poslovnih konsultanata. Međunarodno finale “Creative Business Cup” takmičenja održaće se na “Final Award Show” u Kopenhagenu, od 18. do 20. novembra 2013.

Finale nacionalnog takmičenja u Srbiji i proglašenje pobednika održaće se 12. septembra 2013. godine u Novom Sadu. Najbolji biznis koncept treba da se zasniva na kombinaciji kreativnih i poslovnih veština u oblasti dizajna, arhitekture, digitalnih sadržaja, igre i zabava, oglašavanja, izdavaštva i štampe, muzike, filma i videa, umetnosti i zanatstva, radija i TV-a, scenske umetnosti i zabavnih parkova.

Pobednik nacionalnog takmičenja osvaja put i boravak u Kopenhagenu, kao i priliku da svoju poslovnu ideju predstavi žiriju učešćem na “International Creative Business Cup”, uz profesionalnu pripremu za međunarodno takmičenje. Specijalna nagrada za najbolji studentski biznis plan jesu besplatne master studije menadžmenta uslužnog biznisa, od pokrovitelja projekta – Visoke škole modernog biznisa iz Beograda.

Svi učesnici nacionalnog takmičenja dobiće profesionalnu recenziju svog biznis plana koji će im pružiti realnu sliku o prednostima i nedostacima poslovne ideje.

Krajnji rok za prijavu je 15. avgust 2013. godine.

Više informacija i potrebnu dokumentaciju možete pronaći na internet stranici – www.kvik.rs

Klaster kreativnih industrija Vojvodine (KVIK) se bavi razvojem preduzetništva u kreativnim industrijama i stvaranjem pozitivnog ambijenta za širu primenu koncepta kreativnih industrija. Osnovan je 15. novembra 2010. godine u Novom Sadu kao poslovno udruženje, s ciljem da aktivno doprinosi stvaranju pozitivnog okruženja za razvoj kreativnih industrija u Vojvodini i regionu.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.