Internacionalna NOT NORMAL kampanja jednog od najvoljenijih automobila MINI već nam je mesecima poznata, a imali smo prilike da njene inkarnacije vidimo i u Srbiji, kroz ne baš normalan taksi – MINI Taxi. U njenu novu fazu uvode nas dva nova reklamna spota.

U današnje vreme, saživljavanje sa automobilom kao životnim saputnikom nikako nije normalno, pa ipak, u prvom spotu pod nazivom A friend for life, MINI je upravo to. Kog god pola i uzrasta bili, MINI je upravo za vas. Najverniji fanovi će u spotu prepoznati i Rauna Altonena, vozača koji je mnoge svoje pobede ostvario upravo u ovom automobilu.

U drugom spotu, četvoro vozača uz ljubav prema automobilu koji voze, dele i veru u ljubav, te slušajući I believe in a thing called Love benda Darkness i uživajući u svojim automobilima staju na istu raskrsnicu, gde ih u uživanju u pesmi i njihovim MINI automobilima prekida velika internet zvezda — Tilman, engleski buldog na skateboardu.

Uz šarene i dinamične fotografije u štampanim medijima i pokrivene online medije, spotovi nas pripremaju za veliki interaktivni događaj koji će biti održan 29. jula u Londonu, u kom će obožavaoci Minija iz svojih domova moći da transformišu prestonicu Velike Britanije po svom “nenormalnom” ukusu.

Kliknite na fotografiju da biste je uveličali:

Sa nešto manje od mesec dana do vrhunca kampanje, uzbuđenje raste, a imajući u vidu iskustvo brojnih kreativnih timova koji sarađuju sa brendom MINI širom sveta, u pitanju će biti automobilska promocija godine.

O autoru/ki

Đorđe Sugaris

Zaljubljenik u novinarstvo, znanje i automobilizam. Borac za kulturu, inovativnost i civilizovano društvo.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.