Kako se zahuhtava sezona godišnjim odmora, tako se pojačavaju i najave za toplu konferencijsku jesen. Jedna od njih je i konferencija SEMPL, koja će se ovog novembra održati petnaesti put do sada. Slogan jubilarnog seminara o medijskim trendovima je Lead or let die (Povedi ili odustani). Voditi (se) primerima biće glavni fokus ove godine.

Kroz 15 godina svog postojanja, SEMPL je od događaja o medijskom planiranju došao do mesta godišnjeg susreta svih značajnijih imena regiona u oblasti medija i oglašavanja, na kojem se predstavljaju vodeći trendovi u komunikacijama. Iz organizacije obećavaju značajan broj primera dobre poslovne prakse, korisan sadržaj i znanje koje će svaki učesnik moći da ugradi u svoje poslovanje.

Valerija Prevolšek, predsednica konferencije SEMPL i direktorica agencije Media Pool o predstojećem događaju kaže:

Nije nam želja da vam ponudimo sadržaj koji možete da pratite. Naša želja je da vam pružimo priliku da dobijete nove ideje koje će vam pomoći da vodite svoje priče dalje sa još većim uspehom.

Kao i prethodnih godina, i ove će biti dodeljene SEMPLER nagrade u sledećim kategorijama:

  • Kategorija A: Strateška upotreba marketing miksa
  • Kategorija B: Inovativna upotreba komunikacionih kanala
  • Kategorija C: Najbolje ciljana kampanja
  • Kategorija D: Kampanja sa najboljim iskustvom
  • Kategorija E: Najbolja upotreba digitalnog sveta
  • Kategorija F: Najbolja kampanja na društvenim mrežama

O uslovima prijave na konkurs pročitajte više u zvaničnom dokumentu, koji možete preuzeti u .pdf formatu sa sledećeg linka: SEMPLER 2012 Tender Specifications. Cena svake pojedinačne prijave za SEMPLER nagradu iznosi 270 evra (+PDV 20%), a ukoliko prijavite 3 projekta, četvrti možete prijaviti besplatno.

Petnaesti SEMPL se održava 28. i 29. novembra u Portorožu, a program će biti poznat u septembru. Ukoliko imate predlog ili želju koga biste voleli da vidite na ovoj konferenciji (ili da se i sami prijavite kao predavač), možete poslati mail na adresu info@sempl.si.

Obzirom da sa prethodne, četrnaeste konferencije SEMPL nosimo zaista lepa iskustva, preporučujemo da ovaj datum upišete u svoj kalendar, i – vidimo se u Portorožu!

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.