Na španskom ostrvu Majorka od pre godinu dana radi veoma neobičan hotel, prvi u svetu koji je namenjen isključivo tviterašima ili onima koji to žele da postanu. Shvatajući značaj društvenih mreža u današnjem marketingu, menadžment se odlučio da umesto sada već svuda standardnog wifi interneta dostupnog u i oko hotela ponudi nešto više.

Idealan za one koji čak ni odmor ne mogu da zamisle bez ove društvene mreže, Sol Wave House ima za cilj da vas podstakne da sve vreme trajanja svog boravka u ovom hotelu koristite Twitter i tvitate baš o njemu. Kako biste koristili internet, delili svoje fotografije i tvitali utiske, morate da se povežete na posebnu aplikaciju koja je dostupna samo sa hotelskog interneta i koristite zvaničan hashtag #SocialWave.

Preko hashtagova možete poručivati piće, tražiti da vam se dopuni mini-bar, ili se raspitati za osobu koja vam se dopada: ogromne ležaljke – kreveti oko bazena imaju svaka svoj broj, i tvitajući npr. #BaliBed4 možete pitati ko se nalazi na tom krevetu, ili poručiti gde se vi nalazite onima koji bi mogli biti zainteresovani za druženje.

Sol Wave House

Ako vam je ovo do sada bilo zanimljivo, obavezno pogledajte i promotivni video:

Cena ovog zadovoljstva ide od 170 evra za noćenje, a raspoloživost kapaciteta možete proveriti na zvaničnoj stranici. Možete ih pratiti na Twitteru na zvaničnom nalogu @SolWaveHouse, ili putem #SocialWave.

Sol Wave House general night

Kako vam se dopada ovaj koncept hotela? Da li biste poželeli ovaj vid odmora, ili ste više za neku no-wifi zonu?

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.