MINI smatra da je pravi auto za vaš beg na vikend odmor, i to želi da dokaže svojom novom kampanjom The Getaway Cars (automobili za beg). U pitanju su Mini Clubvan Camper, Mini CowleyMini Countryman ALL4 Camp, svaki prilagođen terenskim i prostornim potrebama svog vlasnika.

Osnove modernog marketinga i poslovanja uopšte upućuju na to da je za uspešan proizvod neophodno pronaći potrebe korisnika i onda nači način da se zadovolje. MINI je jedan od brendova koji ovo veoma dobro radi tako što prilagođava svoj proizvod potrebama korisnika – ili inspiriše kupce da pronađu nove potrebe i zadovolje ih baš ovim automobilom.

Nova kampanja ima za cilj da prikaže da MINI nije samo minijaturni automobil za gradsku vožnju, već da može da vam pomogne u vikend-begu iz tog istog grada i urbane vožnje.

U nastavku možete pogledati najzanimljivije fotografije za svaki model (klik na fotografiju će je uveličati – fotografije su većeg kvaliteta, pa će brzina učitavanja zavisiti od brzine vašeg interneta).

The MINI Clubvan Camper

The MINI Cowley Caravan

The MINI Countryman ALL4 Camp

Kako se vama čini MINI kao “drug” za vikend odmor u prirodi?

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.