Kućni ljubimci su neprestani izvor zabave, što je dobro poznata činjenica svakom vlasniku čupavih prijatelja. U Sjedinjenim Američkim Državama (od 1996. godine), kao i u Velikoj Britaniji (0d 1999.) postoji dan koji se zove “Povedite svog psa na posao”, a u beogradskoj agenciji Executive Group svaki dan je taj dan: među “zaposlenima” je i Pako, bišon koji ima i svoj Twitter nalog.

Ovaj beli psić (i njegovo tvitanje) je bio inspiracija zaposlenima da se igraju šta bi bilo kad bi bilo i zamisle pse i mačke kako koriste društvene mreže: lajkuju, taguju, šeruju. Pogledajte u ovom zabavnom video klipu kako bi to izgledalo:

Sve je više ljubimaca koji imaju svoje naloge na društvenim mežama, a koje “u njihovo ime” vode vlasnici. Najčešće su to Facebook profili (iako ova mreža zahteva da iza profila stoje pravi ljudi, a da se svemu ostalom otvara fan stranica), mada ni Twitter ni Instagram nisu izuzetak.

Da li vaš ljubimac ima svoj profil na nekoj društvenoj mreži?

Da li pratite nečijeg ljubimca na društvenim mrežama? Kakav je vaš stav o tome?

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.