Po ugledu na najveće svetske ABC organizacije, ABC Srbija od jeseni uvodi novi servis za praćenje posećenosti sajtova i digitalnih izdanja u Srbiji. Kako se navodi u saopštenju, cilj je dalje unapređenje i promocija transparentnog poslovanja u komunikacijama vlasnika medija i oglašivača.

Nezavisni odit će kao i do sada biti sprovođen na osnovu procedura, pravilnika i prakse, koju utvrđuju evropska i svetska ABC organizacija EMEA i IFABC. ABC Srbija kreće sa multilevel kontrolom serverske i klijentske strane aplikacije, koji će članovima omogućiti najprecizniju, takozvanu “Smart” analitiku.

U sledećoj fazi, do kraja godine, ABC Srbije će svojim članovima ponuditi i unapređenu print aplikaciju koja će, uz brojne nove funkcionalnosti, pored tiraža štampanih izdanja uvesti i distribuciju digitalnih replika izdanja.

Svi servisi će, pored prikaza na računarima, biti dostupni i na android i iOS platformama u vidu aplikacija. Ovi servisi treba da pomognu vlasnicima medija, agencijama i oglašivačima da sagledaju kompletan potencijal medija.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.