Ukoliko volite nagradne igre na Facebooku, a smatrate da imate dara za dizajn, oprobajte se u nagradnom konkursu pizzerije Caribic i dizajnirajte izgled nove kutije – pakovanja za pizzu.

Nagradni konkurs se nalazi na zvaničnoj Facebook Caribic – Pizza Cut stranici, u aplikaciji “Think outside the box”, a počeo je u ponedeljak, 26. avgusta u 14:00h, a trajaće do 12. septembra u 23:59h. Zadatak konkursa „Think outside the box“ je dizajn kutije Caribic pizza parčeta. Od autora radova se traži kreativnost i originalnost, a pozivaju se svi koji vole da crtaju, dizajniraju ili da pišu.

Tri najbolja rada, prema odluci stručnog žirija, biće nagrađena sa po tri polupansiona za dve osobe na Kopaoniku, a preostalih sedam radova sa najviše ocena biće nagrađeno majicom i “Capricciosa akcijom”.

Formati grafičkih rešenja bi trebalo da budu 3.000 x 3.000 px, veličine do 1MB, a oni veštiji sa rečima imaju na raspolaganju maksimalno 121 karakter. Više detalja o pravilima i uslovima konkursa možete saznati u ovom dokumentu.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.