Coca-Cola nas je navikla na svoje uvek posebne reklame koje nastaju uz pomoć nekih od najkreativnijih agencija širom sveta i kad god se učini da više nema šta novo da se uradi, pojavi se nešto drugačije. Ovoga puta iz Fabrike radosti stiže film koji je napravljen uz pomoć kadrova odštampanih – na majicama.

Želeći da se zahvali svojim zaposlenima i fanovima širom sveta, Coca-Cola je odlučila da ih nagradi na sledeći način: učestvovanjem u jednom ne baš običnom filmu. Svaki kadar ovog filma koji se oblači bio je odštampan na majici, i potom poslat na različite strane. Uz slogan Put On A Smile (Stavi osmeh), Coca-Cola je zamolila one koji su dobili majice da se prijave na web stranicu i fotografišu svoju majicu – kadar.

Film koji se odigrava na ovim majicama govori o dva drugara koja žele da naprave osmeh, pokušavajući razne stvari i isprobavajući različite trikove. Pogađate već šta je jedino uspelo – Coca-Cola. Pogledajte kako izgleda ovaj potpuno neobičan film:

Agencija koja je osmislila ovo je Ogilvy & Mather New York, a mala agencija Psyop pomogla je da se svaka štampa na majicama uklopi u kadar-po-kadar snimanje, a doprineli su i ovim simpatičnim likovima:

Psyop Coca Cola Put on a Smile The Wearable Movie characters

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.