Kompanija CreITive u saradnji sa Weekend Media festivalom pruža jedinstvenu priliku svim zainteresovanim studentima i mladim entuzijastima iz oblasti marketinga i medija da prisustvuju najvećem regionalnom festivalu komunikacija koji se održava od 19. do 22. septembra u Rovinju.

Konferencija se održava šesti put u Rovinju i prvi put u Evropskoj uniji i predstavlja odličnu priliku za unapređenje komunikacionih veština uz niz zanimljivih predavanja, intrigantnih panela, radionica i prezentacija, uz opušteno druženje i odličnu zabavu kojima će se završiti letnja sezona u Rovinju.

Izabrani kandidati će imati priliku da prisustvuju izlaganjima renomiranih stručnjaka iz poznatih svetskih kompanija kao što su Google, Nestle i mnoge druge, i na taj način iskoriste jedinstvenu priliku da na jednom mestu čuju iskustva vodećih ljudi u svojim branšama.

Deset odabranih će provesti festival u društvu zaposlenih iz kompanije CreITive, od kojih će najbolji dobiti mogućnost prakse ili zaposlenja.

Kotizacije koje za ostale učesnike koštaju 400 evra obezbeđuju organizatori. Kotizacija omogućava pristup svim predavanjima, panelima, radionicama i zabavama, ali ne uključuje put, smeštaj i hranu.

U saradnji sa partnerom, turističkom agencijom Terra Travel obezbeđeni su povoljni uslovi prevoza (mini bus) i smeštaja (3 dana / 2 noći) od ukupno 130 evra u periodu od 20. do 22. septembra.

Prijavljeni koji prođu selekciju će takođe moći sami da obezbede prevoz i smeštaj.

Uslovi prijavljivanja:

Ukoliko imaš između 21 i 27 godina, studiraš i imaš izražene komunikativne i organizacione sposobnosti, izražen smisao za timski rad kao i strast za marketingom… Onda je ovo prava prilika za tebe. Iskoristi je!

Svi zainteresovani treba da popune kratak prijavni upitnik koji se nalazi na ovoj adresi, nakon čega će biti kontaktirani.

Prijave traju do 19. avgusta.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.