Počele su rane prijave za 15. konferenciju medijskih trendova SEMPL 2013. Ove godine najbržih 100 prijavljenih učesnika po ceni prošlogodišnjih kotizacija očekuje: dva dana kvalitetnog programa, noćenje sa doručkom u Grand hotelu Bernardin, dva ručka, ulaz na dodelu prestižnih SEMPLER nagrada, SEMPL žurku kao i bezbroj mogućnosti za umrežavanje i druženje. Rane prijave biće otvorene dok se ne popune mesta za prvih 100 učesnika!

Više informacija, kao i formular za ranu prijavu možete pronaći na zvaničnoj web stranici.

U Grand hotelu Bernardin u Portorožu, 28. i 29. novembra 2013, oko dvadeset međunarodnih i regionalnih stručnjaka će u okviru 15. SEMPL konferencije razmatrati aktuelne medijske trendove i pojave, od interaktivne televizije i online reputacije do neuromarketing istraživanja.

Među ovogodišnjim predavačima naći će se američki TV stručnjak Todd F. Brown, izvršna direktorka britanske kompanije Igniyte Caroline SkipseyKivilcim Kayabali, partnerka u turskoj neuromarketing agenciji SalesBrain, Pere Quintana ispred modnog brenda Desigual i druga zvučna imena iz sveta komunikacijskog biznisa.

O autoru/ki

marketing ITD

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.