Sa više od 1,7 miliona glasova građani Srbije doneli su odluku o pobedničkim opštinama u kojima će Coca-Cola sistem izgraditi teretane na otvorenom povodom obeležavanja četiri i po decenije od početka proizvodnje čuvenog svetskog napitka u Srbiji. Jednake šanse da dobiju svoju Coca-Cola aktivnu zonu imale su sve opštine u Srbiji, podeljene na male, srednje i velike, a pobedile su one sa najvećim brojem glasova u svakoj od te tri kategorije.

Postavljanje glasačkih punktova na prometnim lokacijama, pozivi za glasanje na lokalnim portalima i društvenim mrežama, aktivno uključivanje lokalnih medija, interesantni video snimci, fotografije, posteri i bilbordi… samo su neki od interesantnih načina kojima su opštine i građani motivisali svoje sugrađane da se uključe i glasaju.

Spisak opština koje će dobiti teretane, prema abecednom redu: Arilje, Babušnica, Bačka Palanka, Bački Petrovac, Bajina Bašta, Batočina, Bela Palanka, Bogatić, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Dimitrovgrad, Kanjiža, Kikinda, Kovin, Lajkovac, Lapovo, Lazarevac, Leskovac, Loznica, Majdanpek, Mali Zvornik, Negotin, Niška Banja, Nova Varoš, Novi Kneževac, Novi Pazar, Obrenovac, Odžaci, Opovo, Osečina, Pančevo, Petrovac na Mlavi, Pirot, Priboj, Raška, Šid, Sjenica, Sombor, Svilajnac, Tutin, Užice, Valjevo, Zaječar i Zrenjanin.

Coca Cola spisak opstina

„Najveću zahvalnost dugujemo opštinama i građanima koji su se odazvali našem pozivu i koji su tokom dva meseca uložili ogroman napor i energiju u ovu akciju. Zato sa ponosom možemo da kažemo da su građani ovu kampanju učinili svojom.

Za nas je ogromna satisfakcija što ćemo se u godini, u kojoj proslavljamo i obeležavamo za nas značajan jubilej,  odužiti sugrađanima na pravi način i pokloniti im mesta koja će unaprediti kvalitet života.

Građani su izabrali 45 opština dobitnica, a pred nama je period postavljanja Coca-Cola aktivnih zona širom zemlje, čemu se izuzetno radujemo. Sigurni smo da će one biti mesta za okupljanje i bavljenje sportom, koje će podstaći građane na fizičku aktivnost koja je  jedan od preduslova dobrog zdravlja”, izjavio je Ramon Weidinger, generalni direktor kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija.

Projekat je pokrenut u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni i ekonomski razvoj (NALED) i uz podršku Ministarstva regionalnog razvoja i lokalne samouprave i Ministarstva omladine i sporta.

„Uspeh ovog projekta pravi je pokazatelj da su naši građani izuzetno motivisani da unaprede lokalnu zajednicu i daju svoj doprinos. Posebno smo ponosni na činjenicu da je projekat pokrenula Coca-Cola Hellenic Srbija koja je ne samo naša članica već i jedna od pet kompanija koje su prve u Srbiji zaslužile certifikat NALED-a o društveno odgovornom poslovanju.

Coca-Cola aktivne zone odličan su primer kako društveno odgovorne kompanije mogu da unaprede kvalitet života na lokalu”, izjavio je Vladan Atanasijević, predsednik Upravnog odbora NALED-a.

Prvih deset teretana na otvorenom biće postavljeno do kraja godine, dok će se preostalih 35 izgraditi do maja 2014. godine.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.