Rad banjalučke agencije Aquarius se, zahvaljujući kampanji kreiranoj i produciranoj za potrebe promocije usluga kompanije m:tel, ove godine našao među 25 najboljih kampanja u protekloj godini u regionu na revijalnom festivalu BalCannes, održanom od 19. do 22. septembra u okviru Weekend media festivala u Rovinju. Na konkurs je svoje radove prijavilo više od 60 agencija iz regiona.

„Izuzetno smo srećni što se za m:tel čulo i van granica tržišta na kome poslujemo. Nastojimo da budemo kreativni i inovativni, ne samo u domenu kreiranja ponude za naše korisnike nego i u sferi njihove promocije. Saradnja sa Aquarisom nam je to i omogućila, što je i nagrađeno ovim regionalnim priznanjem.“ istakao je Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel.

Kreativni koncept nagrađene kampanje o kojoj vam je pisao i marketingITD, a koja se nalazi i dalje u vrhu najgledanijih kampanja na našem magazinu, bazira se na priči koja će trajati minimum narednih godinu dana. Koncept ima ideju da se korisnici usluga mogu lako identifikovati sa likovima iz četvoročlane porodice i njihovog komšiluka, sa njihovim navikama, potrebama i željama za sredstvima komunikacije koji se nalaze u ponudi kompanije m:tel.

m tel prenesi broj raspleti

Iz epizode u epizodu ove zanimljive priče sa neočekivanim zapletima koji se emituju na televizijama i još zanimljivijim raspletima koji se nalaze na Youtube kanalu, prenose se jasne poruke na zanimljiv i inovativan način, pokazujući još jednom da kompanija m:tel ide u korak sa trendovima današnjice.

„Zaista smo ponosni na ovo priznanje jer je mnogo truda, rada i kreativnosti uloženo u stvaranje jednog ovakvog koncepta. Priznanje je stiglo u pravo vrijeme jer upravo ove godine Agencija Aquarius obilježava 20 godina postojanja na tržištu advertisinga“, istakla je Brankica Janković, direktorica agencije Aquarius.

Kako su nam najavili iz agencije Aquarius, kompanija m:tel u saradnji sa ovom agencijom priprema brojne zanimljive projekte koje će uskoro predstaviti javnosti, a koje će marketingITD sa zadovoljstvom ispratiti.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.