Još jedna nagrada SoMo Borac je došla u Srbiju: Executive Group, jedna od vodećih kompanija za integrisane komunikacije u zemlji i regionu, osvojila je na Weekend Media Festivalu održanom u Rovinju nagradu SoMo Borac Face koja je dodeljena za najbolju Facebook stranicu „Ljubitelji kafe”, kreiranu i vođenu za kompaniju Strauss Adriatic.

Povodom dobijanja ove nagrade, čija je kategorija jedna od dve koje su privukle najveći broj prijava, Darko Matijašević, generalni direktor agencije Executive Group, izjavio je sledeće:

„Ova nagrada, kao i nominacije u druge dve kategorije, potvrdila je našu vodeću poziciju u regionu. U isto vreme, ona predstavlja podstrek da se dalje razvijamo i pružamo našim klijentima usluge u oblasti intergisanih komunikacija, uz poseban akcenat na digitalne komunikacije.“

Agencija Executive Group nominovana je u još dve kategorije za nagradu SoMo Borac – Community Manager godine (Rajma Isljami), za projekat vođenja Facebook stranice „Ljubitelji kafe“, za kompaniju Strauss Adriatic i  SoMo Twit, za vođenje Twitter profila Marka Savića (@tamanica), za kompaniju Coca-Cola. Najbolja Facebook stranica jedna je od dve kategorije koja je privukla najveći broj prijava.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

2 komentara

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.