Borba za svakog posetioca je važna, a Facebook ništa ne prepušta slučaju (ni drugim mrežama), pa je tako jedna od novina koje uvodi i mogućnost dodavanja profesionalnih veština u sekciju profila “O meni”. Na ovaj način, pretpostavlja se, Facebook želi da ukrade barem deo korisnika mreže poslovnih ljudi LinkedIn.

facebook professional skills

Kako je otkrio blog Sociobits, a preneo Mashable, ova izmena postala je dostupna nekim korisnicima u toku prošle nedelje, a iz Facebooka su za The Next Web potvrdili da rade na ovoj novini:

“U toku je testiranje nove opcije gde ćete moći dodati svoje profesionalne veštine u deo o zaposlenju i obrazovanju na svoj profil.” izjavio je neimenovani izvor iz Facebooka.

Facebook_ProfessionalSkills

Šta mislite o ovom potezu Facebooka? Da li ćete iskoristiti novu mogućnost i ovaj način upotrebiti za eventualno traženje posla?

Ilustracije: Sociobits; Mashable; Flickr: pshab

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.