Zbog velikog interesa rok za prijavu radova za regionalnu reviju najboljih reklamnih agencija BalCannes, koja će se ove godine drugi put za redom održati u Rovinju, produžen je do 8. septembra. Na taj način organizatori revije, Weekend Media Festival i Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje (HURA), žele da omoguće  prijavu što većem broju agencija.

Prvi BalCannes prošle godine je privukao preko 100 radova i 50 agencija iz šest zemalja regije. Na ovogodišnjem BalCannesu mogu učestvovati sve zainteresovane agencije iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije i Crne Gore, sa radovima koji su realizovani makar delom u periodu od 1. maja 2012. do 31. maja 2013.

Svi prijavljeni radovi će biti prikazani na 6. Weekend Media Festivalu, koji se održava od 19. do 22. septembra u Rovinju, u štampanom BalCannes specijalu Media Marketinga, kao i na BalCannes Yellow Pages, online bazi agencija koja će biti aktivna cele godine. Iako BalCannes nije takmičarskog karaktera, 25 najzanimljivijih projekata biće dodatno predstavljeno u glavnoj festivalskoj dvorani na Weekend Media Festivalu.

Organizatori su spremni i na dodelu SoMo Borac, najvažnije nagrade na internetu. Prijave za SoMo Borac nagradu, u kojoj se biraju najbolji društveno mrežni i mobilni projekti na Weekend Media Festivalu, traju do 10. septembra.

Najbolja Facebook stranica, Twitter i Instagram profil godine, najbolja mobilna aplikacija, tablet magazin ili knjiga i video godine samo su neke od kategorija koje će biti pokrivene najvažnijom regionalnom nagradom na internetu, SoMo Borac. Radi se o nagradi koja prepoznaje najbolje u društveno mrežnim i mobilnim kategorijama, koje su promenile komunikaciju i život kakav znamo. Dodeljuje se, na najvećem marketinško medijskom okupljanju, Weekend media festivalu, u organizaciji magazina planb.hr, agencija “Gingernet” i “Jasno i glasno”.

Prijave, koje su besplatne, traju do 10. septembra a sve o kategorijama i uslovima prijave možete saznati na zvaničnoj web stranici.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.