Kada pomislite na reklame za osveživače prostorija, da ne spominjemo osveživače za uklanjanje neprijatnih mirisa iz toaleta, teško da ćete zamisliti neku kreativnu i zabavnu reklamu. Još manje biste pretpostavili da postoji video koji bi vas mogao naterati da gledate puna dva minuta kako neko priča o uklanjanju neprijatnih mirisaPoo-Pourri je kompanija koja je odlučila da se poigra sa stereotipima na neočekivan i kontradiktoran način, a rezultat je verovatno najbolja reklama za neutralizator neprijatnih mirisa.

Prava britanska dama, sa savršenim akcentom britanske elite, uglađena i fina objasniće vam da to što mislite žene ne kake nije baš istina. Zapravo, prost jezik kojim se ona služi u potpunoj je suprotnosti od njenog izgleda. Nikako ne biste očekivali da vam jedna dama kaže kako je upravo ispustila ogroman tovar kake.

No, da ne otkrivamo baš sve, pojačajte zvučnike i pogledajte ovaj čudan, neobičan i izuzetno zabavan video:

Dakle – da, Poo-Pourri je pravi proizvod, kako naglašava ljupka dama, i prodat je u više od 4 miliona komada do sada.

Da li je uspela da ga proda i vama? :)

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

3 komentara

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.