Interesantna igra reči (bacon – slanina, eng.) omogućila je razne šale na račun poznatog glumca Kevina Bacona, a najveći brend mobilne telefonije u Ujedinjenom Kraljevstvu, EE Mobile, već neko vreme se u svojim reklamama služi izrazom “Šest stepeni Kevina Bacona” (Six degrees of Kevin Bacon – koncept koji tvrdi da bilo koja individua koja se bavi filmskom industrijom u Holywoodu može biti povezana sa Kevinom Baconom u najviše šest koraka). Ovog puta, u igru su uključili i pravu slaninu.

Poznati kuvar Jamie Oliver ugostio je u svojoj emisiji Kevina Bacona, a obojica imaju zadatak da naprave sendvič sa slaninom. Međutim, kako je ovo reklama za novi servis EE Mobile, 4G, pobednik neće biti onaj ko najbolje priprema hranu, već onaj čija je internet konekcija najbrža.

Pogledajte kako izgleda ova zabavna reklama:

Već viđeno u Srbiji

Sličnu reklamu je, podsetimo se, kod nas imao mobilni operater Vip Mobile, kada je poredio kuvanje ručka uz “običan” i brzi internet:

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.