Dana 20. septembra u Plavoj sali Skupštine grada Novog Sada zainteresovani će imati prilike da predstave svoj startup LAUNCHubu, osvoje investiciju od 30 hiljada evra i uđu u njihov accelerator program! Samo deset startupa će imati ovu jedinstvenu priliku!

LAUNCHub je Seed fond koji podržava najperspektivnije preduzetnike i digitalne startupe u Južnoj i Istočnoj Evropi. Fond investira i do 200.000 evra, a takođe vodi i mentoring program kojim pomaže mladim preduzetnicima da što brže razviju svoj posao.

Investicioni fokus pada na startupe koji su već formirali svoj tim, razvili svoj koncept, stekli inicijalnu krisničku bazu i blizu su završetka prototipa, a njihov proizvod spada u e-trgovinu, mobilne aplikacije, digitalne medije, cloud infrastrukturu, poslovni software i slično.

Od jula 2013. godine, LAUNCHub je investirao u 20 firmi iz 5 zemalja u regionu. Fond je partner na strateškom nivou sa Seedcampom i Mozilla VebFVD. LAUNCHub radi pod Entrepreneurship Acceleration i Seed financial instrumentima Jeremie inicijative EIF i EK.

Prijavite se putem formulara na ovom linku.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.