Prvo su prestrašili ljude u liftu, postavivši monitore na pod i simulirajući propadanje lifta, potom su se poigrali psihologijom muškaraca u toaletu tako što su ih naveli da misle da ih sa zida posmatraju prelepe žene (obe reklame možete pogledati na ovom linku), i nastavljaju da iznenađuju realnošću svojih televizora i monitora – pogotovo reklamama za njih. Ovog puta, LG Electronics je na izazov stavio kandidate za posao i priredio im zaista nesvakidašnji intervju.

Na zid kancelarije postavljen je najnoviji model HD televizora (LG 84LM9600) od 84 inča, rezolucije 3840 x 2160 piksela i zamaskiran tako da izgleda kao običan prozor. Postavljene su skrivene kamere, i kandidati su intervjuisani jedan po jedan. U momentu kada bi se malo opustili, na “prozoru” iza njihovog poslodavca pojavio bi se meteor koji snažno udara u zemlju, kada se zgrada zatrese i nestane struje. Pogledajte kako je to izgledalo:

Bilo da je u pitanju isceniran video sa glumcima, ili prava skrivena kamera sa običnim kandidatima za posao, poruka je poslata: LG je toliko realan da je to zastrašujuće (So real it’s scary).

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.