Blizu sto ljudi obučenih kao Mr. Monopoly prošetalo je ulicama centralnog dela Londona kao deo promocije igre Monopoly Empire. U sklopu ovoga, stotine učesnika pridružilo se uzbudljivoj trci kako bi bili među prvih sto i osvojili privlačne nagrade, poput Fender gitara, XboX konzola, digitalnih kamera Samsung, vaučera za Spotify i slušalica Beats by Dre.

Na ključnim lokacijama u gradu gospoda Monopoli potpomogli su promociju nove igre u kojoj su glavne znamenitosti zamenjene nekim od najpoznatijih svetskih brendova, a koji su predstavljali nagrade.

U novoj verziji popularne igre Monopoly (Monopol) pod nazivom Monopoly Empire (Carstvo Monopola) kompanija Hasbro je okupila 22 najpoznatija svetska brenda, kao što su Coca-Cola, McDonald’s, Samsung, XboX, kreiravši novu igru čiji će zadatak biti prikupljanje, kupovina i razmena najpoznatijih brendova, umesto dosadašnjih nekretnina, sa ciljem da se osvoji svaki i tako pobedi u igri.

Spisak brendova koji se pojavljuju u Monopoly Empire igri:

Beats by Dr. Dre, Carnival, Chevrolet, Coca-Cola, Ducati, eBay, Electronic Arts, Fender, Hasbro, JetBlue, McDonald’s, Nerf, Nestlé, Paramount Pictures, Samsung, Spotify, Transformers, Under Armour, Xbox, X Games, Yahoo!

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.