Na nekoliko crnogorskih plaža napravljen je poseban Nikšićko Cool kutak za dame, u koje su pozivane kako poznate crnogorske manekenke, tako i slučajne prolaznice da tamo uživaju. Na plaži su ih dočekivali predusretljivi momci, pozivajući ih na odličan provod uz hladno pivo i dobru muziku.

Međutim, promocija je imala i jedan neočekivani obrt. Sigurno je da će i vama upasti u oči što u ovom kutku na plaži nema ležaljki, već su peškiri postavljeni direktno na pesak – u ovome se krije i neobičan detalj ove promocije. Pogledajte o čemu je reč:

Devojke su se, čini se, dobro zabavile, a promocija se radila na nekoliko popularnih plaža na crnogorskom primorju.

Da li vam se dopada ovaj neobičan način promovisanja piva? Kako biste vi odreagovale na ovakvu promociju?

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

2 komentara

  • Ok je to razmisljanje da urade nesto drugacije ali nije bas mnogo kreativna zavrsnica. Obicno akcija treba nekako da bude vezana za sam proizvod :) Ovako devojke ce mozda imati uslovni refleks da se uplase svaki put kad vide Niksicko :D

  • Jezivo. Aj što su ih ovi “zombiji” izvatali, ali da vruće devojke bacaju u hladnu vodu malo je glupo, jedna da ima problem sa srcem i da ne stigne da reaguje – šta bi bilo onda?

    Znam da je moj scenario, što bi rekli ljudi sa engleskog govornog područja, far fetched. Međutim, može da se desi.

    Da, devojke su svojevoljno došle na plažu jer su ih pozvali lepi momci. To ne znači da žele da se plaše a onda i okupaju protiv svoje volje. Siguran sam da postoji elegantniji način da iznenadiš zgodne devojke, a da to ne izgleda kao silovanje u pesku.

    Sama ideja je loša, a odmah zatim i izvedba, pa na kraju i video sa ovim čudnim stenjanjem umiruće divokoze na početku dok se sasvim neprikladan svečani marš razvija uz deo kampanje pod imenom “COOL OAZA – rezervisano za dame”.

    Ono, baš su DOBRO RAZMISLILI o svemu!

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.