IT Awards 2014 oštro startuje sa medijskom podrškom iz celog regiona i Engleske i uz jake  internacionalne sudije. Ova nagrada, nastala po ugledu na nagrade koje se dodeljuju u Velikoj Britaniji, jedinstvena je i po tome što koristi Awards Management System, koji omogućava kompletnu online realizaciju, kako nominacija, tako i suđenja.

IT Awards je prestižno priznanje u IT industriji u kome mogu učestvovati svi, bili mali ili veliki. Dovoljno je da sami verujete u svoj proizvod ili projekat i dobro ga predstavite sudijama. Od danas, drugog septembra 2013. godine, možete nominovati jedan ili više vaših projekata, prijaviti se da budete sudija ili se priključiti kao sponzor.

Svaka nominacija ujedno rezerviše i jedno mesto na Gala dodeli nagrada i obezbeđuje jedinstveni Benchmark izveštaj. Benchmark izveštaj se sastoji od komentara sudija na projekat koji ste nominovali i sadrži ocene po kriterijumima i ujedno poređenje sa drugim nominovanima. Na ovaj način dobijate i jedinstveni feedback od stručnog žirija na vaše poslovanje koji Vam može poslužiti kao smernica za dalji razvoj.

Ove godine dostupne su četiri grupe kategorija:

  1. NAJBOLJA INDIVIDUALNA DOSTIGNUĆA – Namenjeno svim IT profesionalncima za demonstraciju njihovih distignuća
  2. NAJBOLJA TEHNOLOŠKA DOSTIGNUĆA – Namenjena inovativnim proizvodima hardvera i softvera, ili generalno IT usluga, koji su doprineli  razvoju ili poboljšanju IT industrije
  3. NAJBOLJA WEB DOSTIGNUĆA – Namenjena najboljima u svojoj oblasti, onima koji su na neki način obeležili Internet i naš život
  4. SPECIJALNA PRIZNANJA

Detaljnije o kategorijama možete pročitati na zvaničnoj web stranici.

Pojavilo se veliko interesovanje za IT Awards 2014 na međunarodnom tržištu, te je od ove godine, omogućeno i online plaćanje.

marketingITD je medijski partner IT Awards 2014, te preporučujemo da nas pratite na Facebooku ili Twitteru kako ne biste propustili važnije objave.

Dokažite da ste najbolji! Vidimo se na IT Awards 2014! 

Foto: Detalj sa prošlogodišnje ceremonije dodele IT Awards.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.