Nacionalni marketinški događaj umesto 3. oktobra, za kada je prvobitno bio zakazan, održaće se 5. novembra. Lokacija je ostala ista, Svečana sala Beogradskog sajma, a ovim povodom magazin TABOO oglasio se saopštenjem, koje vam prenosimo u celosti:

[divider]Kao kolateralna šteta (!) [/divider]

POMERA SE DATUM ODRŽAVANJA MARKETINŠKOG DOGAĐAJA GODINE

Višemesečna „re“organizacija Vlade Srbije, sa pratećim promenama na političkoj sceni koje su već u toku ili su vidno primetne, ostavilo je mnogo više traga od očekivanog, priznatog ili publikovanog. Mnogi nisu radili. Podosta je prestalo s radom jer uslovi za regularno poslovanje nisu ostvareni. Mnogi, naprosto, uplašeni, bili su u nekoj vrsti blokade, iščekivanja.

U takvom, činjeničnom, stanju i okruženju, pripreme za održavanje sedme po redu nacionalne profesionalne manifestacije MARKETINŠKI DOGAĐAJ 2013. GODINE bio je vidno otežan.

Neki od problema su razrešeni, drugi su na putu uspešnog okončanja, ali rok koji je bio prvobitno utvrđen – 3. oktobar, postao je nedostižan.

U saradnji sa BEOGRADSKIM SAJMOM, vodećim partnerom u realizaciji ovog kultnog događaja, utvrđen je nov datum: 5. novembar,

Mesto je isto: Svečana sala upravne zgrade Beogradskog sajma, 5. novembar, početak u 14.14 časova, Planirano vreme okončanja – 16.16 časova.

Mnogi čitaoci časopisa TABOO primetili su promenu postojećih devet kriterijuma na kojima se gradilo priznanje USPEŠNA FIRMA. Uvođenjem desetog kriterijuma – kreditni rejting, atmosfera je postala bučnija, jer će doći do značajnijih promena u redosledu vrednovanih.

Proba sa listom deset najvećih agencija za tržišne komunikacije, objavljena u prošlom broju časopisa TABOO (broj 65), izazvala je više nego zanimljive komentare. I neki državni organi su nas zamolili da pojasnimo pojedine cifre koje su se pojavile u nekim kolonama. To smo pažljivo i uradili.

Znači, treba očekivati sve puniju salu upravne zgrade Beogradskog sajma, u kojoj smo četiri od šest do sada održanih manifestacija nazdravili čašom dobrog vina iz MAČKOVOG PODRUMA našim laureatima. Tako bi trebalo biti i na sedmoj prilici! Sećate se priča o broju sedam?

Ilustracija: TABOO Magazine, Marketinški događaj 2012. godine

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.