U četvrtak, 19. septembra 2013. godine, u Klubu Cankarevog doma u Ljubljani održaće se međunarodna konferencija o sadržajnom (content) marketingu POMP Forum. Na četvrtoj po redu konferenciji predavaće priznati stručnjaci koji u svetu robnih marki i stvaranja efektivnog sadržaja nižu velike uspehe. Po završetku konferencije biće podeljene nagrade POMP najuspešnijima na polju sadržajnog marketinga.

Centralna tema ovogodišnje konferencije je pripovedanje, posredovanje i kreiranje sadržaja, odnosno storytelling, i u tom duhu će predavači dokazati moć (korporativnih) priča, te pokazali učesnicima kako se uz pomoć pričanja priča postižu komunikacioni i poslovni ciljevi. O efektivnim strategijama sadržajnog marketinga govoriće Frank Rose, jedan od najuticajnijih pisaca s područja digitalnih tehnologija, Kitty Finstad,glavna urednica britanske agencije za sadržajni marketing August Media, potom dr Clemens Koob, generalni direktor i partner osnivač švajcarske marketinške agencije Zehnvier, Paul Kurzeja, kreativni direktor britanske agencije za sadržajni marketing Redwood, Nenad Senić, urednik korporativnih medija, Branko Čakarmiš, programski direktor medijske agencije Pro Plus, te Igor Savič i Primož Inkret, osnovači agencije PM, poslovni mediji.

Na konferenciji će biti podeljene i slovenačke godišnje nagrade za uspeh na području sadržajnog marketinga u šest kategorija: najbolja štampana revija, najbolji medij internog komuniciranja, najbolji godišnji izveštaj, najbolji digitalni medij, najbolja aplikacija i najbolje komuniciranje na društvenim mrežama.

Žiri će podeliti i nagrade za poseban uspeh POMP 2013 i nagradu za najbolji slovenački projekat godine Veliki POMP 2013. Poslednji dan za prijavu na takmičarski deo konferencije je šesti septembar.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

3 komentara

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.