Treća internacionalna konferencija za studente o upravljanju komunikacijama i odnosima s javnošću i ove godine spaja najbolje iz teorije i prakse dovodeći stručnjake iz regiona da sa mladim ljudima podele svoja iskustva. Sada već prepoznatljiv, edukativan brend, PR ARENA International postaje i sinonim za inovativno, kreativno i interaktivno učenje koje je vredno vašeg vremena. 

Konferencija će se održati u Sarajevu 19. i 20. oktobra 2013. godine. Studenti iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore i Makedonije imaće priliku da prisustvuju interaktivnim predavanjima vrhunskih stručnjaka. Cilj PR ARENE International jeste da edukuje mlade ljude kroz praktične primere, kao i da omogući networking, odnosno međusobno zbližavanje i razmenu iskustava studenata, te studenata i predavača.

Kako društveni mediji postavljaju nove imperative u oblasti PR-a i marketinga, realizacija odnosa s javnošću u industriji zabave, krizno komuniciranje samo su neke od tema o kojima će učesnici biti u prilici da slušaju na najvećoj konferenciji za studente o odnosima s javnošću i upravljanju komunikacijama, trećoj PR ARENI International.

„Drago nam je da su studenti iz čitave regije prepoznali PR ARENU kao događaj na kojem mogu ostvariti najbolju praktičnu nadogradnju teorije. Možemo spomenuti da ćemo u oktobru ugostiti predavače kao što su Nikola Jovanović, talent and music manager MTV Adria, Nemanja Milenković, PR manager EXIT Festivala i druge vrsne stručnjake.

Osim što studenti mogu čuti korisna predavanja, biće u prilici da se druže i steknu nova prijateljstva, što je i slogan konferencije „Connecting in motion“, rekao je, najavljujući PR ARENU International, predsednik Organizacijskog odbora i direktor Apriori komunikacija, gospodin Igor Kraišnik.

Više informacija možete pronaći na web stranici projekta www.prarena.ba,  kao i na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/PRArenaInternational  na kojoj se svi zainteresovani mogu i prijaviti.

Kotizacija za treću PR ARENU International iznosi 35 KM, a u cenu je uključen i snack pack.

MarketingITD će i ovu PR ARENU, kao i prethodnu, medijski podržati i ispratiti.

Foto: Detalj sa prethodne PR Arene, o kojoj možete pročitati u tekstu PR ARENA International u Sarajevu okupila više od 300 studenata iz regije

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.