Nakon uspešne prošlogodišnje konferencije na Staroj Planini, te konferencije Tvitomanija održane sredinom maja ove godine u Novom Vinodolskom, organizatori su najavili još jednu Blogomaniju, koja se ovog puta održava na Kopaoniku, od 28. novembra do 1. decembra.

Regionalna konferencija o sadržaju na internetu Blogomanija namenjena je kako blogerima, medijima, svima koji proizvode i distribuiraju sadržaje na Internetu, tako i digital agencijama, PR i marketing agencijama i službama po preduzećima, ali naravno i svim korisnicima interneta.

Kotizacija se za Blogomaniju, tradicionalno, ne plaća, već se plaća smeštaj u apartmanima Konaci ili hotelu Anđela, koji su deo MK Mountain Resort grupe, a cena jednog polupansiona je 22 evra po danu po osobi (66 evra za 3 polupansiona po osobi). Za sve zainteresovane za smeštaj u hotelu Grand biće obezbeđen popust. Biznis kotizacija iznosi 200 evra.

Za prevoz će ponovo biti zadužena turistička agencija Terra Travel, a prevoz će biti organizovan iz Beograda, Zagreba, Ljubljane, Kopra.

Na ovogodišnjoj Blogomaniji će kroz predavanja, radionice i panel diskusije biti reči o važnosti kvalitetnog sadržaja na internetu, a organizatori pozivaju sve zainteresovane da se prijave i predstave individualne ili radove svojih organizacija na ovu temu.

Generalni sponzor je Coca-Cola, a sponzori su i Telekom Srbija te domain.me. Svi zainteresovani za sponzorisanje mogu kontaktirati Zorana Torbicu.

marketingITD će medijski ispratiti i ovu Blogomaniju, a za više informacija možete pratiti zvaničnu Facebook stranicu Blogomanije, ili Twitter nalog.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

5 komentara

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.