Kako bi promovisali servis KioskPages, servis namenjen vlasnicima malih i srednjih preduzeća, zaposleni su izveli neobičan performans u centru Beograda: prošetali su ogromnu web stranicu Knez Mihailovom ulicom i tako kroz zabavu preneli onlineoffline svet.

kioskpages flash mob 2

Nina Miloš, PR ove kompanije za Netokraciju je izjavila sledeće:

Glavni cilj ove kampanje bio je da pokažemo svim ljudima kako mogu pametno da koriste Interet. Da pokažemo da je Online tržište veliko i da je u razvoju, pogotovo kod nas, a u koliko žele da se promovišu preko interenta to mogu lako i besplatno da urade preko našeg sajta.

kioskpages flash mob cover

Ostale fotografije sa performansa možete videti na Facebook stranici KioskPagesa.

KioskPages je zamišljen kao adresar malih i srednjih preduzeća, na kojima oni mogu da predstave svoju firmu i usluge koje nude. Za predstavljanje je potrebno da popunite upitnik o vašem preduzeću, dajući sve važne informacije koje potencijalnim klijentima mogu biti od značaja. Kako navode autori, KioskPages poštuju sve SEO odrednice važnijih pretraživača, što olakšava kupcima da dobiju informacije o vašim proizvodima i uslugama.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.