Weekend Media Festival, najveće regionalno okupljanje komunikacijske industrije, ugostićeu Rovinju od 19. do 22. septembra i sve najbolje što nudi urbana scena Beograda. U sklopu programa pod nazivom Beograd na službenom putu vodeći beogradski restorani predstaviće se gostovanjem kuvara i ponudom jela, klubovi večernjim partijem, a kulturni centri uređenjem prostora.

Gastronomiju glavnog grada Srbije dostojno će prezentovati Dijagonala 2.0, po mnogima najbolji beogradski restoran, potom wine, food & jazz restoran Iguana, Komunale, jedan od najboljih italijanskih restorana, fusion restoran Zaplet, late night bistro Our bar te legendarni zemunski Šaran, najbolji riblji restoran u Beogradu.

Concept store Supermarket – suši restoran, lounge bar, event place i art-gift-fashion-gadget store u jednom – svojom je pojavom u Beogradu izazvao kulturološki šok, pa se s razlogom očekuje da i u Rovinju probudi veliki interes.

Mikser House je prvo bio festival, pa je iz njega izrastao jedinstveni art space i najživlji beogradski kulturni centar, koji će uneti dodatnu živost na 6. Weekend Media Festivalu.

Kulturnu scenu Beograda predstaviće i Galerija 12 HUB, kulminacija rada producentskog tandema Dorijana Kolundžije i Mitra Marinovića, te Parobrod, mali kulturni centar koji objedinjuje galeriju, pozorište, balet, bioskop i jazz klub.

Beograd na sluzbenom putu WMF 2013

Večernji program u Rovinju biće u znaku u beogradske klupske scene. Poznati glumac Sergej Trifunović stiže sa svojim Moondance Big Bandom od 23 člana, koje čine vrhunski beogradski muzičari. Program će u nedelju u ranim jutarnjim satima zaključiti DJ Peppe, legendarni beogradski DJ, koji će sa svojim prijateljima predstaviti najbolje gradske klubove iz Savamale, novog epicentra clubbinga u glavnom gradu Srbije.

Naslovna ilustracija: Supermarket concept store (Facebook)

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.