Osim što okuplja sam vrh marketinške i medijske industrije, šesti Weekend Media Festival i ove godine nastavlja saradnju sa fakultetima u regiji. Brojni studenti imaće priliku da besplatno prate sva predavanja, panele i prezentacije koji se od 19. do 22. septembra održavaju u Rovinju.

Organizatori WMF-a navode kako je saradnja uspostavljena sa nizom fakulteta i visokih škola iz Zagreba, Varaždina, Rijeke, Splita, Karlovca, Pule, Zadra, Beograda i Ljubljane, pa čak iz italijanskih Udina. Festival će ugostiti studente Hrvatskih studija, Fakulteta elektrotehnike i računarstva iz Zagreba, Medijskog sveučilišta, Fakulteta za medije i komunikacije te Akademije dramskih umetnosti iz Beograda, Veterinarskog i Građevinskog fakulteta te Studija dizajna u Zagrebu, Tehničkog fakulteta u Rijeci, Visoke poslovne škole Višnjan, Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta, Veleučilišta VERN, Visoke škole za poslovanje i upravljanje Baltazar, te Visoke škole za odnose s javnošću Kairos.

Brojnim studentima tako se pruža prilika da zajedno sa nekoliko hiljada učesnika slušaju predavanja stručnjaka kao što su Geoffrey Owen, bivši glavni urednik Financial Timesa, Tom Buday, globalni šef marketinga kompanije Nestle, Nir Korczak, vođa izvoza u izraelskom Googleu, ili reditelj iz Bosne i Hercegovine Danis Tanović.

Na drugom izdanju revije BalCannes učesnici će imati prilike da vide i najbolje radove reklamnih agencija iz regije, a premijerno izdanje doživeće dodela regionalne internet nagrade SoMo Borac. Biće predstavljeni i najkreativniji subjekti beogradskog urbanog života, a poznati američki televizijski producent, Pete Radovich predstaviće svoj hrvatski debi, TV serijal Barakude, posvećen zlatnim vaterpolistima.

S obzirom da je WMF poznat i po bogatom zabavnom programu i ove godine očekuje se dobra zabava, a za to će se pobrinuti brojni DJ-i, kao i Sergej Trifunović sa svojim Big Bandom od 23 muzičara.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.