Marketinška full service agencija agencija AV studio s pravom se može svrstati među najbolje slovenačke marketinške agencije, što potvrđuju i nagrade koje je agencija primila nedavno: u roku od samo dva dana primili su nagrade na dva slovenačka marketinška takmičenja. Osvojili su treće mesto među digitalnim agencijama na takmičenju digitalnih projekata WEBSI i dve posebne pohvale u takmičarskom delu POMP foruma.

Treće mesto među digitalnim agencijama na najvećem slovenačkom takmičenju digitalnih projekata WEBSI – internet prvaci, je rezultat tri treća mesta sa internet stranicom Modra generacija i dva internet portala, Bled i Bernardin Group. Uspeh je utoliko veći što je za visoke ocene trebalo uveriti čak 49 članova žirija koji su ocenjivali 100 prijavljenih projekata.

AV studio je učestvovao i na obrazovno-takmičarskom događaju POMP forum, na temu upravljanja marketinškog sadržaja. Žiri od sedam članova je ocenjivao prijavljene radove u polju sadržaja i sa posebnom pohvalom nagradio dva rada AV studija. Nagrade su dobili u kategoriji „Najbolji štampani časopis“ za besplatan časopis očuvanja okoline Modri Jan i u kategoriji „Najbolji digitalni medij“ za internetsku stranicu Modri Jan. Oba projekta su izrađena za klijenta Holding Slovenskih elektrarna.

Modra generacija je projekt namenjen mladima, i pomoću njega Holding Slovenskih elektrarna želi podsticati nastajanje kreativnih ideja mladih zahvaljujući kojima možemo promeniti svet na bolje. Osim toga, budi svest mladih o plavoj energiji koja je napravljena iz obnovljivih izvora prihvatljivih za okolinu.

Turistički portal Bled namenjen je svim posetiocima i ljubiteljima Bleda, davanju informacija o ponudama, smeštaju, aktivnostima i događajima. Izrađen je uz načelo preglednosti, brzog dostupa do ključnih informacija za posetioce Bleda koji traže ideje kako provesti slobodno vreme ili žele prisustvovati nekim od događaja na Bledu.

Grupa Bernardin Group suočila se sa problemom kako efikasno i pregledno ponuditi svoje hotelske usluge na jednom mestu. Internet portal podstiče, uz ponudu, i  preko interneta rezervacije soba i kupovinu paket ponuda sa uključenim uslugama.

Kako navode u agenciji AV Studio, dobijene nagrade su potvrda stručnog i kvalitetnog rada ekipe stručnjaka za komunikaciju kako online tako i offline, ali i potpora za dalji rad u tom smeru.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.