Ljubitelji horor filmova jesu posebna grupa filmofila, i nije retkost da se prave zanimljive stunt akcije kako bi se najavio neki novi horor film ili festival. Pisali smo vam o pozivu na švedski festival horor filma koji sigurno ne biste zaboravili, a sada iz Sjedinjenih Američkih Država stiže reklama za film na kakvu bi malo šta moglo da vas pripremi. 

U pitanju je reklama “uživo” za rimejk jednog od najpoznatijih filmova koji su rađeni prema knjigama Stephena Kinga, Carrie, u kojem glavna glumica (u originalu iz 1976. Sissy Spacek, u novoj verziji Chloë Grace Moretz) ima sposobnost telekineze [sposobnost pomeranja stvari mislima, prim. aut.]. Posetioci kafića u Njujorku bili su malo je reći iznenađeni kada su videli devojku koja koristi svoje “telekinetičke moći” na momku koji joj je slučajno prosuo kafu na laptop računar.

Šta bi bilo kada bi telekineza bila moguća? Kako biste reagovali? Naš eksperiment sa skrivenom kamerom uhvatio je reakcije nepripremljenih posetilaca kafea u Njujorku koji su svedočili jednom takvom događaju.

Kako biste vi reagovali da ste prisustvovali ovakvoj sceni?

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

2 komentara

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.