U Beogradu je održan tweetup povodom konferencije Blogomanija, na kojem je zvanično puštena u rad nova web stranica i najavljeni prvi predavači.

Među prvim potvrđenim predavačima su Miloš Čirič, jedan od najcenjenijih konsultanata, lobista i PR stručnjaka u regionu, zatim Borislav Miljanović, osnivač i direktor Represent Systema, grupacije specijalizovane za pružanje kompletne podrške klijentima u oblasti poslovne komunikacije, Krešimir Macan, vlasnik jedne od prvih hrvatskih agencija za odnose s javnišću Manjgura, te Robert Čoban, nekadašnji glavni urednik magazina “Svet” od 1993. do 2005., a danas predsednik kompanije Color Press Group, najvećeg izdavača magazina na prostoru bivše Jugoslavije.

Takođe, među potvrđenim učesnicima su i članovi crnogorske humorističke trupe i benda The Books of Knjige Aleksandar Radunović Popaj, Goran Vujović Goro i Veselin Gajović Gajo.

Ovogodišnja Blogomanija će se održati na Kopaoniku od 28. novembra do 1. decembra, a namenjena je kako blogerima, medijima, svima koji proizvode i distribuiraju sadržaje na Internetu, tako i digital agencijama, PR i marketing agencijama i službama po preduzećima, ali naravno i svim korisnicima interneta.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.