ESTIEM LG Beograd po treći put organizuje projekat „Budi Coolturan“, koji će se održati 21. i 22. oktobra 2013. godine, u prostorijama UK „Parobrod“. Projekat je organizovan u vidu dvodnevnog seminara koji obuhvata edukativni i praktični deo, sa ciljem buđenja i održavanja svesti kod mladih o značenju naše kulturne baštine i razumevanja funkcionisanja i organizovanosti kulturnih institucija.

U okviru edukativnog dela studentima se pruža prilika da prisustvuju poučnim i zanimljivim predavanjima koje će održati brojni stručnjaci. Neki od njih su: Slavimir Stojanović Futro, Timothy John Byford, Slavoljub Pušica ispred Muzeja u Prijepolju, Aleksandra Savić ispred Prirodnjačkog muzeja, Fionn Zarubica. Takođe moći će da prisustvuju i panel diskusiji koju će održati stručnjaci ispred Tačke komunikacije.

 Praktični deo studentma omogućava učešće u rešavanju studija slučaja kojima doprinose radu institucija koje ih zadaju, a neke od su: Beogradska filharmonija, Bitef. Pored studija slučaja u okviru praktičnog dela u organizaciji Pozorišta na Terazijama održaće se zanimljiva radionica.

Prijave za učešće na projektu traju do 14.10.!

Prvi put ove godine projekat Budi Coolturan imaće dozu takmičarskog duha, svi zainteresovani studenti će moći da učestvuju u foto konkursu na temu „Umetnost iz mog ugla“ . Prijave za učešće traju do 15. oktobra.

Više informacija o prijavama i foto konkursu možete dobiti na sajtu www.estiem.org.rs

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.