Prva poslovnica kompanije Air Serbia otvorena je juče, 25. oktobra, u Beogradu, na prepoznatljivoj lokaciji u blizini crkve Svetog Marka, a dizajnirana je u skladu sa korporativnim identiteto nove kompanije Air Serbia, i istovremeno oslikava novu poslovnu filozofiju kompanije, koja podrazumeva fokusiranost na putnika. Takođe, na istoj svečanosti puštene su u rad redizajnirana – rebrendirana web stranica www.airserbia.com i zvanična stranica na Facebook mreži, www.facebook.com/airserbia, te Twitter nalog www.twitter.com/airserbia.

Dane Kondić, generalni direktor kompanije Air Serbia, izjavio je da je kompanija opredeljena da “ponudi putnicima čitavu seriju izbora” kada su u pitanju rezervacije.

“Mi obezbeđujemo mogućnost korišćenja prednosti najnovije tehnologije sa poboljšanim digitalnim kanalima. Međutim, ovde u Srbiji ništa ne može da zameni lični kontakt i zbog toga će poslovnice uvek predstavljati srž naše prodajne strategije.”

Na otvaranju poslovnice predstavljene su i nove uniforme kompanije Air Serbia

Na otvaranju poslovnice su predstavljene i nove uniforme kompanije Air Serbia

Prvi let Air Serbia polazi iz Beograda u subotu 26. oktobra za Abu Dabi, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata. To je prva nova destinacija za ovu aviokompaniju, trenutno Jat Airways.

Novi letovi kompanije Air Serbia za Banja Luku u Republici Srpskoj, Bukurešt u Rumuniji, Ljubljanu u Sloveniji i Prag u Republici Češkoj takođe će krenuti do kraja ove godine.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.