Sony Xperia™ Z1 pametni telefon je stigao u Srbiju, ali i na tržišta u regionu: Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Crnu Goru i Makedoniju. Xperia Z1, vodootporni pametni telefon koji kombinuje sve najbolje od Sony tehnologije, zabave, kao i širok raspon dodatne opreme stigao je na prodajna mesta samo četiri nedelje nakon što je globalno najavljen 4. septembra na sajmu IFA u Berlinu.

Dolazak modela na tržišta Sony Mobile je obeležio velikom regionalnom press konferencijom i zabavom u galeriji Lauba u Zagrebu. Posetioci su se mogli upoznati sa mogućnostima Sony Xperia Z1 pametnog telefona, i isprobati specifikacije kamere tokom fotografskog snimanja 18-godišnje Kim Kosanović, pobednice svetskog takmičenja „The Look of the Year“ za 2013. godinu.

„Xperia Z1 predstavlja značajnu prekretnicu za Sony i rezultat je naših kontinuiranih nastojanja da pružimo nezaboravna iskustva svim potrošačima,” rekao je Bjorn Bourdin, direktor marketinga za Centralnu Europu kompanije Sony Mobile Communications. „Donosimo svu snagu kompanije Sony u Hrvatsku i zemlje regiona, i postavljamo nove standarde na području vrhunskih pametnih telefona.”

Sony Mobile - predstavljanje Sony Xperia Z1 photo 2

Utiske sa događaja možete pročitati na Srbodroidu: Regionalno predstavljanje Sony Xperia Z1 telefona.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.