Coca-Cola ne bi bila to što jeste da nam za novogodišnje i božićne praznike nije pripremila nešto posebno. Do sada ste dobijali flašice sa svojim imenom i prezimenom, a sada možete da napravite svoj lični, personalizovani Coca-Cola džemper!

Za učestvovanje u ovoj nagradnoj igri potrebno je da na stranici Coke Zero Sweater Generator kreirate svoj džemper, osvojite dovoljan broj glasova i džemper će biti vaš. Eh, da – i da ste državljani Sjedinjenih Američkih Država :(

Nagradna igra je počela 15. novembra i traje do 1. decembra, kada će biti proglašeni pobednici. Glasanje se vrši preko Facebook ili Twitter profila, a 100 džempera sa najvećim brojem glasova će “oživeti” i obradovati svoje kreatore za praznike.

Coke Zero   Sweater Generator leaderboard

Da li biste voleli da se ovakva akcija Coca-Cole pokrene kod nas? Koje su najbolje novogodišnje i božićne nagradne igre koje ste do sada videli?

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.