Novog znanja nikada ne može biti viška, pogotovo kada od njega možete da zaradite i unapredite svoj posao. Ukoliko želite da naučite osnove oglašavanja kao i da saznate na koji način možete da ostvarite što bolji povrat ulaganja, obradovaće vas vest da Google organizuje besplatnu seriju od 3 internet seminara (tzv. webinar) koja je namenjena novim korisnicima AdWordsa u Srbiji i Crnoj Gori.

Webinari će se održati u sledećim terminima:

  • 10.12.2013., 16.30 – 17.15č – Prvi deo: Pravljenje delotvornih kampanja
  • 17.12.2013., 16.30 – 17.15č – Drugi deo: Strategije oglašavanja na Google pretraživaču
  • 24.12.2013., 16.30 – 17.15č – Treći deo: Napredne opcije Google AdWordsa

Pravljenje delotvornih kampanja će biti prvi u nizu od 3 treninga kroz koje ćemo predstaviti kako da postignete rezultate sa AdWords oglašavanjem. Nakon ovog treninga, naučićete osnove AdWords oglašavanja i kako da ispravno postavite svoje kampanje i organizujete AdWords nalog.

Odvojite samo 45 minuta (poslednjih 15 minuta je ostavljeno za pitanja) i zauzvrat ćete dobiti savete i preporuke direktno od Google stručnjaka za Srbiju i Crnu Goru.

Registrujte se odmah putem ovog formulara! Idealno je da prisustvujete svim radionicama, ali možete i odabrati one koje su vama najinteresantnije.

Svi registrovani korisnici će na dan svakog treninga dobiti email sa linkom za pristup tom treningu uživo.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

2 komentara

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.