Ostalo je još samo dva dana do početka konferencije Blogomanija, a prvi gosti su već na Kopaoniku. Konferencija se održava od 28. novembra do 1. decembra, a danas je objavljen i detaljan program konferencije, iz kojeg izdvajamo predavanja koja ne bi trebalo propustiti.

Svečano otvaranje konferencije je u petak, 29. novembra, a program će otvoriti izvršni direktor konferencije Ivan Minić, i Milica Stefanović (Coca-Cola). Od predavanja prvog dana izvojili bismo sledeće predavače: Dave Trott, koji je i keynote predavač, Srđan Erceg (Kako se dolazi do najboljih priča?), Borislav Miljanović (Content: Nova mladost PR-a), kao i medijski panel, čiji su učesnici Jaka Vran, Zoran Baranac, Neda Lukić, Duško VukajlovićRade Tričković.

Predavači drugog dana konferencije koje preporučujemo da čujete su: Ivan Rečević (Zašto se bojite merenja?), Aleksandar Petković (Kreiranje mobile content marketing strategije), Bojana Kovačević (Internet trolovi i govor mržnje s aspekta prava), Žarko Ptiček (Kako pravno zaštititi sadržaj bloga?), Milan Kovačević (Zanimljivosti digitalnog oglašavanja ex-Yu u odnosu na Evropu), Rade Tričković (Specifičnosti online oglašavanja u Srbiji).

Detaljan program konferencije možete preuzeti klikom na ovaj link.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.