Od nedelje, 3. novembra počele su prijave za Blogomaniju, drugu po redu konferenciju posvećenu blogovima i sadržaju na internetu. Blogomanija 2013 će biti održana na Kopaoniku, od 28. novembra do 1. decembra, i na njoj će kroz predavanja, radionice i panel diskusije biti reči o važnosti kvalitetnog sadržaja na internetu.

Za konferenciju se možete prijaviti na zvaničnoj web stranici Blogomanije, a mi preporučujemo da to uradite što pre, pogotovo ukoliko ćete koristiti povlašćene cene smeštaja, s obzirom na to da vlada veliko interesovanje.

Podsećamo da se kotizacija za Blogomaniju, tradicionalno, ne plaća. Besplatna kotizacija vam omogućava povlašćene cene za smeštaj u apartmanima Konaci**** ili hotelu Angella**** po promotivnim cenama od samo 66 evra po osobi za 3 noćenja na bazi polupansiona (cena važi za 1 krevet u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi). Biznis kotizacija košta 200 EUR + 20% PDV i omogućava posebne uslove za smeštaj u hotelu Grand, kao i ime vaše firme na ID kartici. Biznis kotizacija ne uključuje smeštaj. Za dodatne informacije o ovoj mogućnosti pišite na: business@blogomanija.me.

Regionalna konferencija o sadržaju na internetu Blogomanija namenjena je kako blogerima, medijima, svima koji proizvode i distribuiraju sadržaje na Internetu, tako i digital agencijama, PR i marketing agencijama i službama po preduzećima, ali naravno i svim korisnicima interneta.

marketingITD će medijski ispratiti i ovu Blogomaniju, a za više informacija možete pratiti zvaničnu Facebook stranicu Blogomanije, ili Twitter nalog.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.